Android: kaikkien yhteystietojen poistaminen

Jos haluat poistaa kaikki yhteystiedot Android-laitteestasi, on nopeampi tapa poistaa ne yksitellen. Käytä vain yhtä näistä menetelmistä.

Tapa 1 - Tyhjennä tiedot laitteesta

  1. Poista synkronointi käytöstä siirtymällä kohtaan " Asetukset "> " Tilit "> " Google ". Valitse Google-tili ja poista valinta kohdasta Synkronoi yhteystiedot . Jos synkronoit yhteystietoja muiden sovellusten, kuten Facebookin tai Twitterin, kanssa, muista poistaa myös näiden sovellusten synkronointi.
  2. Siirry kohtaan " Asetukset "> " Sovellukset "> " Hallitse sovelluksia "> " Kaikki "> " Yhteystiedot "> " Tallennus " ja valitse " Tyhjennä tiedot ".

    Huomautus: Tämä poistaa myös muut tiedot, kuten viime puhelut ja suosikit.

Tapa 2 - Poista kaikki yhteystiedot synkronoidusta tilistä

Jos et halua menettää yhteystietoja tilissäsi ja puhelimessasi, poista kaikki yhteystiedot, jotka Android synkronoi tietokoneen kanssa. Jos esimerkiksi synkronoit Androidin Google-yhteystietojen kanssa, kirjaudu Gmailiin ja toimi seuraavasti:

  1. Siirry selaimesta osoitteeseen //contacts.google.com.
  2. Valitse jokaisen yhteystiedon vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten “ Select all ” -ruutu näytön yläreunassa.
  3. valita

    > “ Poista ”.

Kun seuraavan kerran Android synkronoi automaattisesti Googlen kanssa, ne poistetaan kokonaan.